TEO LEHTIMÄKI OY

SUOMI ENGLISH DEUTCH SVENSKA   каталог (русский язык)

VÄLKOMMEN TILL TEO LEHTIMÄKI OY WEBSIDA!
2022 års RESERVDELSKATALOGER, Prislistor, Snöskoter baskataloger, Tekniska data, etc.

Teo Lehtimäki Oy är ett Finskt familjeföretag som grundades 1991. Vi säljer reservdelar och tillbehör till snöskotrar och ATV.  Vi exporterar våra produkter till återförsäljare i Skandinavien, Alpområden i Europa samt till Estland och Ryssland. Vi säljer kvalitetsprodukter som är tillverkade i Finland, men även komponenter från kända tillverkare, såsom Camoplast, CVTech- IBC Canada, PPD Industries , Garland Ltd och Wössner Kolben Gmbh.

Vi designar och utvecklar även egna produkter, t.ex. det populära breda plastbelaget ”Vuotsolainen” och förlägningssatser som passar till alla skotermärken…. Företagets affärsverksamhet grundar sig på flexibilitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser.

Vi har sakkännedom om reservdelar långt tillbaka i tiden, nästan så länge som snöskotrarna funnits. På dessa sidor kan du även hitta tekniska råd, monteringsanvisningar, och användningstips för reservdelar och tillbehör. Dessa sidor uppdateras kontinuerligt. Det kan därför löna sig därför att besöka sidorna med jämna mellanrum.


RESERVDELSKATALOGER (9/2021)